We hadden weer een geweldige zomer in de VS en Frankrijk!


Eerst gingen we voor de derde keer terug naar Bloomington, Indiana om in het Summer Festival of the Arts op te treden en om les te geven aan de talentvolle kinderen die vanuit de hele wereld kwamen om mee te doen aan de prestigieuze Summer String Academy.


We speelden werken van o.a. Mozart, Brahms, Debussy, Beethoven en Webern, en drie van ons speelden ook het pianokwartet in c klein van Brahms met de pianist Cory Smythe. Klik hier om recensies van deze concerten te lezen.


Hieronder enkele foto's van onze tijd in Bloomington:Daarna gingen we naar Frankrijk om in drie verschillende festivals te spelen. Eerst waren we bij het Festival du Larzac, waar Roeland en Sarah al vaker geweest zijn, maar dit was de eerste keer dat het hele kwartet te gast was.


Hieronder enkele beelden van de 'bergerie' waar we gerepeteerd hebben, en het prachtig dorpje Sainte-Eulalie-de-Cernon waar ook behoorlijk wat 'schapenverkeer' is!


 


Daarna gingen we naar Suzette, in 'la Drôme', vlakbij Mont Ventoux en in het midden van veel wijngaarden.We hebben onze zomer beëindigd in Taulignan, in Drôme-Provencale, waar we al vaker geweest zijn om concerten te geven in de Temple. Een mooi eind van een zomer gevuld met inspiriatie, vrienden, schoonheid, en natuurlijk, heel veel muziek!