Lieve Vrienden,

Niet lang na de feestelijke presentatie van onze nieuwste cd Rondom Roukens zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen van een nieuwe opname. We willen u als Vrienden van het Rubens Quartet graag de gelegenheid geven daar heel direct bij betrokken te zijn.

Na een reeks uiterst succesvolle concerten met de vier fluitkwartetten van Mozart besloten Marieke Schneemann en het Rubens Quartet om hun inspirerende samenwerking vast te leggen op cd. Op woensdag 30 en donderdag 31 mei is het zover en wordt de cd opgenomen in een prachtige kerk in het centrum van Schiedam. Het wordt een live opname zodat de concertervaring  volledig behouden blijft op de cd. U kunt als Vriend van het Rubens Quartet helemaal gratis bij de concertopnames aanwezig zijn! U wordt ontvangen met koffie en thee, en krijgt de kans om als eerste in te tekenen op een eigen exemplaar van de nieuwe cd.

De opname komt geheel op eigen initiatief van het Rubens Quartet tot stand. De fluitkwartetten zullen op het eigen label RQ uitgebracht worden, en in het cd-boekje zullen kunstwerken van fluitiste Marieke Schneemann afgebeeld staan. Als u na afloop van een van de concerten alvast een cd koopt, helpt u ons aan de broodnodige middelen èn heeft u een uniek document in huis, van een concert waarbij u zelf aanwezig was!

De opnameconcerten vinden plaats op 30 en 31 mei om 20.15 uur in de Westvest kerk te Schiedam; adres Westvest 90. De kerk bevindt zich tegenover molen “De Walvisch”. Parkeren in de buurt is na 20 uur gratis. Per openbaar vervoer is de kerk ook goed te bereiken, ze bevindt zich op 10 minuten lopen van het station Schiedam Centrum.

Graag ontvangen wij vóór 15 mei uw aanmeldingen via , met het aantal personen en uw keuze voor de 30e of 31e mei. Hopelijk tot dan!

Met hartelijke groet,

Joachim Eijlander

Rubens Quartet

PS: Uiteraard ontvangt u als Vriend ook een uitnodiging voor de presentatie van deze nieuwe cd, die in op 16 september wordt georganiseerd i.s.m. de Mozart Kring. We houden u op de hoogte!

Deze nieuwsbrief is afkomstig van het Rubens Quartet.
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier.