Rubens Quartet solo tijdens Cantonaal 2014!

Graag maken wij u attent op een bijzonder concert van leden van het Rubens Quartet. Het concert vindt plaats in het prachtig gelegen "Vredeskerkje" in Bergen aan Zee. De leden van het kwartet zullen hun instrumenten eenmalig laten klinken in solosuites en solosonates. Sarah speelt werken van Bach, Ten Holt en Ysaye, Roeland brengt Ligeti ten gehore en Joachim voert werk uit van Roukens en Britten. Kortom: een bijzonder programma en een unieke gelegenheid!

Als u de leden samen wilt horen, komt u dan een dag eerder naar de Ruïnekerk in Bergen, waar het kwartet uiteenlopende werken van Joey Roukens zal vertolken, die speciaal voor hen zijn gecomponeerd tijdens de residency van de componist bij het ensemble. De componist zal hierbij persoonlijk aanwezig zijn om een inspirerende toelichting te geven bij zijn samenwerking met het Rubens Quartet en de ontstaansgeschiedenis van de diverse werken.

Speciaal voor dit bijzondere minifestival bieden we onze cd "Rondom Roukens" tijdelijk aan voor slechts 10 euro (normaal 15 euro), en als u er op 29 mei bij kunt zijn, is dat inclusief een handtekening van de componist!

Concerten:
29 mei om 20 uur "Ruïnekerk" Bergen
30 mei om 20 uur "Vredeskerkje" Bergen aan Zee

Meer informatie op http://vaart.biz/Cantonaal.html" onclick="javascript:pageTracker._trackPageview('/outgoing/vaart.biz/Cantonaal.html');

We hopen u in Bergen te ontmoeten!

Hartelijke groet
Rubens Quartet

Deze nieuwsbrief is afkomstig van het Rubens Quartet.
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier.