Lieve muziekvrienden,

U kent mij in de eerste plaats als de primarius van het Rubens Quartet – in 2008 de aanleiding voor mijn verhuizing naar Nederland, en sindsdien mijn muzikale thuishaven. Niet iedereen weet dat ik naast het kwartet ook in toenemende mate actief ben op andere vlakken: als docente aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle, als concertmeester van Sinfonia Rotterdam, in wisselende kamermuziekbezettingen, en ook steeds meer als soliste.

Voor het label Et’cetera neem ik binnenkort een solo-CD op, getiteld Point Counter Point, naar de roman van Aldous Huxley. Contrapunt, m.a.w. meerstemmigheid is een bijzondere compositietechniek, en zeker voor een melodisch, eenstemmig instrument als de viool niet vanzelfsprekend. Meesterwerken van Bach en Bartók worden op mijn album gecombineerd met een speciaal voor mij geschreven werk van de Amerikaanse componist David Fulmer. Na de release van de CD zal ik een tournee maken met een voor deze gelegenheid ontwikkeld lecture-recital, waarin ik mijn publiek aan de hand meeneem door het bijzondere muzikale landschap van het repertoire. In alle twaalf provincies vindt een lecture-recital plaats, en bovendien verzorg ik twaalf educatieve optredens op middelbare scholen in het land.

U begrijpt dat het productietraject van een CD, van opname tot release, bijzonder kostbaar is. Ik ben dan ook op zoek naar financiering in de vorm van subsidie en sponsoring; dit geldt voor zowel de CD-productie als de tournee erna. Ik wil u uitdrukkelijk niet om een financiële bijdrage vragen! Wat me bijzonder zou helpen, is uw advies, en eventueel een introductie bij potentiële sponsors: denk aan kantoren, bedrijven of fondsen waar u mensen kent. Ook een bescheiden bijdrage is zeer welkom, en ik ben graag bereid tot een muzikale tegenprestatie. Uw gezamenlijke netwerk is voor mij van onschatbare waarde!

Meer informatie over mij en mijn werk kunt u vinden op www.sarahkapustin.com; daarnaast heb ik een eigen YouTube-kanaal.

Ik zie uit naar uw reactie, waarvoor bij voorbaat heel veel dank!

Met vriendelijke groet

Sarah Kapustin

PS Zien we u dit seizoen tijdens een van onze afscheidsconcerten? Hou de concertagenda op onze website in de gaten!

Deze nieuwsbrief is afkomstig van het Rubens Quartet.
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier.