Lieve muziekvrienden

Het Rubens Quartet gaf in maart jl. na zestien seizoenen zijn allerlaatste concert. Een bijzonder moment - misschien was u er zelf bij, die avond in Delft.

In het afgelopen half jaar hebben we natuurlijk niet stil gezeten. Onze violiste Sarah heeft hard gewerkt aan haar eerste solo-cd, getiteld “Point Counter Point”, die ze op 7 oktober in Amsterdam zal presenteren. En gezamenlijk hebben we de basis gelegd van het nieuwe Rubens Consort - een flexibel kamermuziekensemble dat a.s. zondag in Heerhugowaard voor het eerst zal optreden! Aan de wieg van dit nieuwe collectief staan we samen met cellist Sietse-Jan Weijenberg, een buitengewoon inspirerend musicus, die in het dagelijks leven solocellist van het Nederlands Kamerorkest is. Details over beide optredens vindt u hieronder. We hopen dat u in de gelegenheid bent om te komen luisteren!

In de komende tijd zullen onze website en Facebook-pagina worden aangepast. Wilt u de nieuwsbrief van het Rubens Consort blijven ontvangen? Dan hoeft u niets te doen. Uiteraard kunt u zich altijd uitschrijven via de knop in deze mail.


Rubens Consort m.m.v. Nino Gvetadze, piano

zondag 25 september - 11 uur - Theater Cool, Heerhugowaard

werken van Schubert en Brahms in verschillende bezettingen

entree € 15

www.muziekkring.nl


Sarah Kapustin met “Point Counter Point”

vrijdag 7 oktober - 20.15 uur - Engelse Kerk, Begijnhof, Amsterdam

werken van Bach, Bartók en Fulmer

vrij entree

www.sarahkapustin.com

Met hartelijke groet!

Sarah

Roeland

Sietse-Jan


Rubens Consort

Deze nieuwsbrief is afkomstig van het Rubens Quartet.
Wilt u de nieuwsbrief niet meer ontvangen, klik dan hier.